iTqan Media hier! Wij helpen onze klanten om resultaten te boeken middels creativiteit, strategie en marketing.

iTqan is opgericht in 2007 en gericht op grafisch vormgeving, webdesign en consulting. Ons doel is om jouw business op het juiste pad te houden in een digitaal landschap dat steeds veranderd door nieuwe ontwikkelingen.

Daarom is het belangrijk om online sterk aanwezig te blijven. Samen het definiëren van jouw doelen en het plannen en uitvoeren van een uniek en krachtige strategie om jouw merk te versterken.

Grafisch design

Reclame
Illustratie
Fotografie
Webdesign
Logo & Huisstijl

Webontwikkeling

Website
Webshop
Webhosting
Webapplicaties
100% support

Videoproductie

Bedrijfsfilm
Promotiefilm
Videomontage
Animatievideo’s
Evenementregistratie

Branding

Merkstrategie
Bedrijfsnaam
Social media
Marketing
SEO

Onze aanpak

Ons 3 belangrijkste bouwstenen biedt inhoud van topkwaliteit, opbouwen van een publiek , creëert een community en biedt een geweldige gebruikerservaring.

Kwalitatieve inhoud gemaakt met passie

Om een positieve impact te creëren bij de doelgroep is het van belang om een kwalitatieve inhoud te hebben. De kwalitatieve inhoud zorgt ervoor dat de interactie met jouw core business gestimuleerd wordt.

Krachtige communicatie verwoest barrières en creëert bruggen

Soms is de ervaring affiniteit met het merk door middel van massacommunicatie, soms is het de digitale verleiding die hen rechtstreeks naar een aankooptrechter trekt, wat resulteert in gekwalificeerde verkoopleads.

Een gepassioneerde en loyale community is dé sleutel tot succes

Communities zijn het hart van de digitale marketing. Via digitale platforms zoals sociale media en mobiele apparaten hebben bedrijven de mogelijkheid om het potentiële publiek te betrekken om moeilijkheden te overwinnen.

Onze klanten
Wat onze klanten zeggen

“ITqan Media is een aanzienlijke maatstaf op het gebied van diensten op het gebied van computergraphics en elektronisch ontwerp. Hoewel onze relatie pas begon met hun jonge en reactieve team, is onze tevredenheid al bereikt. ”

H. Azzazi - Autorijschool A-Z Rijinstructeur

“Als design bureau werken wij vaak samen met Itqan. Itqan heeft veel ervaring op het gebied van design en daar zijn wel erg blij mee. Bij Itqan kan je professionaliteit en kwaliteit verwachten. Dit is de reden waarom wij een samenwerkingsverband zijn aangegaan met Itqan.”

Muhammed Steven - Master in Media Eigenaar